Рецепти от категория "Дивеч"
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
2 фазана Ленти бекон 2 с.л. лук, настърган 1 яйце; твърдо сварено 1/4 ч масло, разтопено 1/4 ч заквасена сметана Сол на вкус Пипер на вкус Загрейте фурната ... виж още »
900 г еленско месо 1/2 ч соев сос 1/3 ч настърган лук 1/4 ч вода 2 с.л. захар 1 ч.л. смлян джинджифил 1 скилидка чесън, счукан Подгответе ... виж още »
900 г нарязано еленско месо с дебелина 0,3 см 2 с.л. сос Уорчестър 2 с.л. соев сос 1 с.л. сол 1 ч.л. червен пипер 2 ... виж още »
2,2 кг еленско месо – нарязано на парчета с дебелина около 1 см 1 чаша брашно 1 чаша олио 3 чаши лук - ... виж още »
2 кг еленско месо 6 моркова 6 картофа 2 с.л. олио 1 ч.л. сос Уорчестър 1 средна глава лук 2 дафинови листа 1 ч.л. сол 1 ч.л. захар 1/2 ... виж още »
1,3 кг ситно нарязано еленско месо 1 средно голяма глава лук 4 скилидки чесън сол на вкус 1/4 ч (или повече) чили на прах 2 ... виж още »
1,8 кг смляно еленско месо 450 г фино смлян бекон 1 с.л. сол 1 с.л. градински чай (Забележка: ако наденицата ще се замразява, ... виж още »
3 с.л. растително масло 1 голяма глава лук , ситно нарязан 2 големи скилидки чесън, счукан Черен пипер 1 малко зелено чили чушле 1,2 кг ... виж още »
Парче еленско месо Ленти бекон За маринатата: 1 глава лук, нарязан 6 зърна черен пипер 2 скилидки чесън, счукан 1 среден пащърнак, нарязан на кубчета 2 стръка ... виж още »
450 г кайма от елен карибу 113 г свинска кайма 1/4 ч овесени ядки 1/4 ч лук, ситно нарязан 1/2 ч.л. сол 1/2 ч.л. чесън ... виж още »
1,3 кг бизонско месо 680 мл тъмна бира 1/4 чаша соев сос, с ниско съдържание на натрий 26 мл балсамов оцет 2 големи скилидки ... виж още »
2 с.л. зехтин 1 кг фазан или друг пернат дивеч 1 ч бульон от пернат дивеч, леко охладен 1/4 ч див лук, сотиран ... виж още »
4 пържоли от елен или 8 малки пържоли Подправки: сол, пипер 2 с.л. дижонска горчица 1 ч.л. хрян 1 с.л. масло Овкусете пържолите със сол ... виж още »
1 голям заек, (около 1,5 г) Сол Пипер 1 стрък магданоз, нарязан ситно 1 стрък розмарин, нарязан ситно 113 г шунка, нарязана на тънки ленти ... виж още »