Рецепти от категория "Дивеч"
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 средно голям заек, нaрязан на порции 2 глави лук, нарязан на кубчета 2 дафинови листа 3/4 ч.л. смлян черен пипер 1 ч.л. сол 1 ... виж още »
Необходими продукти: 1,3 кг еленско месо 1 ч кетчуп 1 с.л. сол 2 с.л. сос Уорчестър 1/4 ч оцет 1 с.л. масло 1/8 ч.л. канела 3 резена лимон 1 ... виж още »
1,3 кг фино нарязано еленско месо 1 средно голяма глава лук 4 скилидки чесън Сол на вкус 1/4 ч.л. чили на прах 2 с.л. зехтин 1 ... виж още »
2 кг еленско месо, нарязано на хапки Фино смляно чили 1 голяма глава лук, нарязан 2 скилидки чесън, счукан 1 ч.л. риган 1 ч.л. кимион, ... виж още »
Необходими продукти: Еленско месо 1 консерва крем-супа от гъби 1 пакет готов микс за лучена супа 1 глава лук, нарязан на тънки филийки соев сос сос ... виж още »
1,3 кг еленски стек, нарязан 1/2 чаша брашно - за овалване 1/2 ч.л. сол - за овалване 1/2 ч.л. черен пипер - за ... виж още »
1 1/2 с.л. желатин 1/2 ч студена вода 1 кубче бульон 1 1/2 ч кипяща вода 1/4 ч оцет 1/2 ч.л. сол 2 ч сготвено еленско ... виж още »
1,3 кг еленско месо, нарязано фино 340 мл бира 1/2 ч телешки бульон 1 средно голяма глава лук, нарязан 1 с.л. риган 4 скилидки чесън, ... виж още »
10 ленти сланина 3 кг еленски бут 2 скилидки чесън, нарязани на тънки филийки 113 г масло, меко 1 с.л. сушена мащерка, натрошена 3 с.л. ... виж още »
1 резен бекон, нарязан на кубчета 1/4 ч нарязан лук 450 г смляно еленско месо 1/2 ч.л. сол 1/4 ч.л. пипер 2 с.л. брашно 1 1/4 ... виж още »
4 стека от еленско месо, с дебелина 2,5 см 3 скилидки чесън или на вкус 2 с.л. зехтин Сол и пипер (на вкус) За ... виж още »
450 г еленски черен дроб Сол Прясно смлян черен пипер 4 с.л. масло или маргарин 1/4 ч лук, нарязан 1/2 ч резенчета ябълка, белени Кафява захар Канела Нарежете ... виж още »
450 г еленска кайма 6 ч брашно 1 1/2 ч мътеница 4 с.л. масло или маргарин 4 с.л. мед 1/2 ч.л. сол 1 пакет мая 1/4 ч ... виж още »
2 фазана от по 1 - 1,5 кг, готови за печени 2 средно големи портокала 1 голям морков, нарязан на 4 1 средно ... виж още »
За фетучините: 225 г сушени гъби пумпалка или 2 с.л. гъби пумпалка на прах 3/4 ч грис 2 големи яйца 2 големи жълтъка 1 с.л. зехтин За ... виж още »