Регистрация

Печен бизон

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
01 Apr
|
Видяна:
2085
Оцени рецептата

1,3 кг бизонско месо

680 мл тъмна бира

1/4 чаша соев сос, с ниско съдържание на натрий

26 мл балсамов оцет

2 големи скилидки чесън - счукан

2 супени лъжици сос Уорчестър

1 чаена лъжичка лют сос

 

В голяма купа се смесват всички течни и сухи съставки. Месото се слага в купа и се покрива с капак. Поставя се в хладилник и се маринова за 72 часа. Извадете от хладилника и подсушете с хартиени кърпи. Преди да сложите на скарата, оставете на стайна температура, докато приготвяте огъня. Изпечете до желаната готовност.

 





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта