Рецепти от категория "Дивеч"
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
2 кг еленско месо, нарязано на кубчета 3 с.л. мазнина 5 с.л. смлян кимион 1 1/2 кенчета бира 1/2 ч.л. лют червен пипер 6 люти ... виж още »
16 еленски джолана Брашно за овалване Сол Прясно смлян черен пипер 3 с.л. зехтин 4 ч лук, наситнен 4 с.л. чесън - нарязан 2 ч целина, нарязана ... виж още »
1 еленски език, около 900 г 1 малка глава лук, ситно нарязан 4 зърна карамфил 2 малки дафинови листа 1 с.л. сол 1/2 ч.л. червен ... виж още »
1,3 кг г еленско месо, нарязано на кубчета 75 г масло 4 средно големи глави лук 2 скилидки чесън 1 ч.л. риган 1 ч домати, ... виж още »
900 г еленско месо 6 моркова 6 картофа 2 с.л. олио 1 ч.л. сос Уорчестър 1 средно голяма глава лук 2 дафинови листа 1 ч.л. сол 1 ч.л. ... виж още »
4 гърди от фазан без кожа и кости 2 с.л. масло 4 с.л. брашно 1/4 ч.л. канела 1/2 ч портокалов сок 2 с.л. портокалов мармалад 4 ... виж още »
450 г еленско месо 225 г свински гърди 225 г пилешки дробчета 1 малък портокал 1 лимон 1 1/2 скилидки чесън 1 1/2 ч.л. прясна мащерка; ... виж още »
1 ч лук, нарязан 4 с.л. растително масло 1,3 кг еленско месо, нарязано на кубчета от по 3 см 1/4 ч брашно 1 1/4 ... виж още »
400 г филе от кенгуру, подрязано от мазнината и нарязано на тънки ивици 1 връзка китайско зеле бок чой, измито 2 ч.л. ... виж още »
2 тънки резена лимон 2 тънки резена портокал 2 парчета пресен джинджифил, обелен 1 1/2 ч захар 1 малък дафинов лист 2 ч пресни боровинки, ... виж още »
1 бр. големи гърди от гъска, без кости 4 плода от хвойна - счукани 1 ч.л. пресни листа розмарин - нарязан 1/4 ч ... виж още »
Около 2 кг еленово месо 2 дафинови листа 1/4 ч винен оцет 4 ч червено вино Сол на вкус 3 1/2 с.л. зехтин 2 кутии крем-супа ... виж още »
1,3 кг еленско месо 1/2 чаша брашно - за овалване 1/2 ч.л. сол - за овалване 1 ч.л. семена синап 1/2 ч.л. черен пипер ... виж още »
1 заек, нарязан на порции 1/2 ч зехтин 1/2 ч брашно 3 глави лук, нарязан 1 чушка, нарязана 1/2 ч целина, нарязана 2/3 ч лук шалот, ... виж още »
4 фазана За маринатата: 2 ч Зинфандел 3 големи шалота, обелени, тънко нарязани 5 скилидки чесън, нарязани на тънки филийки 1/2 връзка прясна мащерка 3 дафинови ... виж още »