Регистрация

Пържен елен в горчица

Автор:
Savatova
|
Дата:
25 Mar
|
Видяна:
1416
Оцени рецептата

4 пържоли от елен или 8 малки пържоли

Подправки: сол, пипер

2 с.л. дижонска горчица

1 ч.л. хрян

1 с.л. масло

 

Овкусете пържолите със сол и черен пипер. Смесете горчицата и хряна. Намажете тази смес от всяка страна на пържолите, така че да са напълно покрити от двете страни. Запържете в тиган с горещо масло до зачервяване и средна готовност. Набодете пържолата с вилица и веднага след като пусне бистър сок, значи пържолите са готови.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта