Регистрация

Еленско месо на скара

Автор:
Martchella
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
3234
Оцени рецептата

900 г еленско месо

1/2 ч соев сос

1/3 ч настърган лук

1/4 ч вода

2 с.л. захар

1 ч.л. смлян джинджифил

1 скилидка чесън, счукан

 

Подгответе месото, като или го нарежете на хапки, или го оставите на пържоли, или го смелите на кайма. Смесете всички останали съставки добре и мариновайте месото за 2-4 часа. Изпечете пържоли, шишчета или кюфтета на грил или скара до желаната готовност. Мажете от време на време с маринатата.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта