Регистрация

Салата – още по-задължителна през зимата

10 Dec 2019   /   nina123   /   Видяна: 53
Салата – още по-задължителна през зимата

В студеното време тялото се нуждае от повече витамини, минерали, фибри и пробиотици, а те се съдържат в пресните и естествено ферментиралите зеленчуци.

 

виж още »

ОЩЕ СТАТИИ

Ако ще е сладко, нека е семпло
Ако ще е сладко, нека е семпло

Ако искате десерт, който да не е вреден, изберете някои основен сладък продукт и хапнете само него.   виж още »

Защо се овкусява салатата с дресинг и как се прави дресинг за салати
Защо се овкусява салатата с дресинг и как се прави дресинг за салати

Компоненти на идеалния дресинг за салата и как се приготвя страхотен сос за салати?   виж още »

Домашни хранителни илачи срещу зачервявания по лицето
Домашни хранителни илачи срещу зачервявания по лицето

Сода, зехтин, оцет и саксийни растения изглаждат тена на кожата в студеното време.   виж още »

Модерен шаран за Никулден – заложете на киноа
Модерен шаран за Никулден – заложете на киноа

Пълнен шаран с киноа – модерна рецепта за Никулден!   виж още »

Прекаляването със захарта ни прави агресивни
Прекаляването със захарта ни прави агресивни

Бялата захар предизвиква психически смущения, отключва гнева и параноята.   виж още »

Основни видове ножове и кой нож за какво се използва
Основни видове ножове и кой нож за какво се използва

Ножове в кухнята – кой нож за какво служи?   виж още »

Пет практични хитринки в кухнята
Пет практични хитринки в кухнята

Как да свалите зърната от варена царевица. как се мият и отцеждат листни зеленчуци, как се реже голямо количество варени яйца, как се реже киви с микс виж още »

Руски експерт: За сгряване пий подсладени напитки и забрави алкохола
Руски експерт: За сгряване пий подсладени напитки и забрави алкохола

Министерски диетолог съветва да се добавя умерено количество захар към топлите негазирани безалкохолни, за да сгрее истински тялото в мразовитото врем виж още »

Домашна галета – тайната на изтънчените панирани храни
Домашна галета – тайната на изтънчените панирани храни

Как се прави домашна галета и защо си заслужава да панираме в хлебни трохи?   виж още »

Как се изпират петна от...?
Как се изпират петна от...?

Изцапани с червило салфетки и кърпи, дъвка върху дрехите, покапвания с мазнина или кръв – има трик всичко да бъде изпрано.   виж още »

Рецепта за барбекю в Луизиана – предизвикателството да ядеш месо
Рецепта за барбекю в Луизиана – предизвикателството да ядеш месо

Състезание по надяждане с месо предизвиква гастрономи от цял свят да опитат най-вкусното барбекю в Луизиана.   виж още »

Храни, които може да се ядат на корем
Храни, които може да се ядат на корем

Храни, от които не се дебелее!   виж още »

С празнична погача българите честват Деня на християнското семейство
С празнична погача българите честват Деня на християнското семейство

Семейството празнува Въведение Богородично с домашен хляб, вино и постни гозби.   виж още »

Трикове за предпазване от киселини
Трикове за предпазване от киселини

Елда, ядки, сода и моркови могат да спрат неприятното парене в стомаха.   виж още »

Разликата между сода, газирана вода и тоник
Разликата между сода, газирана вода и тоник

Каква е разликата между газираната вода и содата и какво представлява напитката тоник?   виж още »

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта