Регистрация

Задушено еленско месо

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
26 May
|
Видяна:
6047
Оцени рецептата

2 кг еленско месо

6 моркова

6 картофа

2 с.л. олио

1 ч.л. сос Уорчестър

1 средна глава лук

2 дафинови листа

1 ч.л. сол

1 ч.л. захар

1/2 ч.л. черен пипер

1/2 ч.л. червен пипер

1 щипка бахар

 

Запържете кубчетата месо в олио, добавете две чаши вода, след това останалата част от съставките, без морковите и картофите. Покрийте и оставете да къкри 1 1/2 часа. Махнете дафиновите листа, добавят се морковите и картофите, варете още 30-45 минути или докато омекнат.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай
anonymous18-02-2019
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
anonymous18-02-2019
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Buy Amoxicillin http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
anonymous18-02-2019
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Amoxil http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта