Регистрация

Наденички от еленско месо

Автор:
irina
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
1804
Оцени рецептата

1,8 кг смляно еленско месо

450 г фино смлян бекон

1 с.л. сол

1 с.л. градински чай (Забележка: ако наденицата ще се замразява, не използвайте градински чай, тъй като става отровен, когато се замрази! Заместете с чубрица или мащерка.)

1 ч.л. бахар

2 с.л. захар

1 ч.л. кориандър

1 1/2 ч.л. семена синап

6 скилидки чесън - счукан

2 с.л. черен пипер

1 ч студена вода

 

Комбинирайте всички съставки, разбъркват се добре и се напълват в свински черва.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта