Регистрация

Печен еленски бут

Автор:
margarita
|
Дата:
21 Jan
|
Видяна:
3730
Оцени рецептата

10 ленти сланина

3 кг еленски бут

2 скилидки чесън, нарязани на тънки филийки

113 г масло, меко

1 с.л. сушена мащерка, натрошена

3 с.л. брашно

Сол и пипер (на вкус)

2 1/4 ч телешки бульон

 

1. Направете прорези в месото и напълнете със сланината и чесъна/

2. Разтрийте навсякъде с меко масло и поръсете с мащерката.

3. Сложете в непокрита тава, добавете 1/2 чаша течност и се пече на 160С за около два часа.

4. Заделете на топло.

5. В тиган, запържете брашното и останалите на дъното парчета от тавата като се разбърква с бульона. Гответе на силен огън, като се бърка непрекъснато, докато се сгъсти.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай
anonymous26-01-2021
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Buy Amoxicillin Online Without Prescription Amoxicillin kgx.hysu.kulinarno.bg.qem.nh http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
anonymous26-01-2021
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin nmc.dund.kulinarno.bg.iid.qs http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
anonymous13-12-2020
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Amoxicillin Online Amoxicillin Online fgk.wqpq.kulinarno.bg.zje.gc http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта