Регистрация

Еленско с барбекю сос

Автор:
Юлия
|
Дата:
29 Apr
|
Видяна:
891
Оцени рецептата

Необходими продукти: 

1,3 кг еленско месо 

1 ч кетчуп 

1 с.л. сол 

2 с.л. сос Уорчестър 

1/4 ч оцет 

1 с.л. масло 

1/8 ч.л. канела 

3 резена лимон 

1 глава лук, нарязан на тънки филийки 

1/8 ч.л. бахар 

 

Начин на приготвяне:

Запържете леко месото в тиган. Смесете останалите съставки в тенджера и оставете сместа да заври, като се разбърква, за да не изгаря и оставете да къкри 10 минути. Покрийте еленовото месо със соса и се пече в умерена фурна (180 градуса). Гответе 1 1/2 - 2 часа, като обръщате от време на време.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта