Регистрация

Чили с еленско

Автор:
Жана
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
1264
Оцени рецептата

2 кг еленско месо, нарязано на хапки

Фино смляно чили

1 голяма глава лук, нарязан

2 скилидки чесън, счукан

1 ч.л. риган

1 ч.л. кимион, семена

2 ч гореща вода

6 ч.л. чили на прах

1 1/2 ч консервирани домати

Няколко капки лют сос

Сол на вкус

 

Поставете месото, лука и чесъна в голяма тенджера. Гответе, докато леко се зачерви. Добавете ригана, кимиона, водата, чилито на прах, доматите, лютия сос (повече или по-малко на вкус) и солта. Оставете да заври, намалете котлона, покрийте и оставете да къкри за 1 час.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта