Регистрация

Желирана салата с еленско месо

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
31 Jan
|
Видяна:
1293
Оцени рецептата

1 1/2 с.л. желатин

1/2 ч студена вода

1 кубче бульон

1 1/2 ч кипяща вода

1/4 ч оцет

1/2 ч.л. сол

2 ч сготвено еленско месо, нарязано на кубчета

2 с.л. зелена чушка, нарязана ситно

2 с.л. нарязана печена червена чушка

4 кисели краставички, нарязани

2 с.л. целина, ситно нарязана на кубчета

1 с.л. лук, нарязан много ситно

2 с.л. сварен зелен фасул, нарязан

 

Оставете желатина в чаша с вода, за да омекне. Разтворете кубчето бульон и желатина във вряща вода. Добавете оцета и солта. Охладете тази смес и точно когато започне да стяга, добавете останалите съставки. Изсипете в индивидуални купички или намаслена кръгла тавичка. Оставете в хладилника и сервирайте върху канапе от зелена салата с майонеза.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта