Регистрация

Еленски дроб с ябълков сос

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
07 Dec
|
Видяна:
2501
Оцени рецептата

450 г еленски черен дроб

Сол

Прясно смлян черен пипер

4 с.л. масло или маргарин

1/4 ч лук, нарязан

1/2 ч резенчета ябълка, белени

Кафява захар

Канела

 

Нарежете дроба на тънки филийки и поръсете със сол и черен пипер. Разтопете 2 супени лъжици масло в тиган. Добавете нарязания лук и дроба и задушете за около 5 минути. Разтопете останалото масло и запържете ябълките в отделна тенджера на слаб огън, докато омекнат. Сервирайте черния дроб гарниран с резенчета ябълка, поръсени с кафява захар и канела.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта