Регистрация

Чили с еленско месо

Автор:
марина цекова
|
Дата:
07 Mar
|
Видяна:
837
Оцени рецептата

2 кг еленско месо, нарязано на кубчета

3 с.л. мазнина

5 с.л. смлян кимион

1 1/2 кенчета бира

1/2 ч.л. лют червен пипер

6 люти чушки, цели

2 люти чушки, нарязани на кубчета

3 с.л. соев сос

1/2 ч нарязана зелена чушка

225 г консерва доматен сос

2 консерви домати

2 с.л. фино смляно царевично брашно

 

Запържете месото в мазнината. Задушете лука, нарязаните ситно люти чушки и зелената чушка в същата мазнина, докато лукът започне да става прозрачен. Междувременно сложете бирата и уискито да заврат и добавете месото, подправките, с изключение на 1 с.л. кимион и лука / чушките в тенджерата. Оставете да ври в продължение на 5 -7 минути. Намалете огъня до умерен и след това добавете доматите и доматения сос. Разбърква се време на време, докато продължава да се вари 30 минути. Намалете огъня и оставете да къкри в продължение на 1 час.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта