Регистрация

Чипс от препечен хляб

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
18 Mar
|
Видяна:
1259
Оцени рецептата

6 питки

1 ч.л. чесън на прах

 

Загрейте фурната до 160С. Срежете всяка пита наполовина. Нарежете всяка половина на шест триъгълника с остър нож. Подредете ги на един слой в тавичката. Поръсете леко с чесън на прах. Пече се в продължение на 8 минути или докато леко покафенеят и станат хрупкави. Съхраняват се в херметически затворени контейнери до поднасяне.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта