Хляб с наденица
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
900 г тесто
680 г пикантна наденица
225 г настъргана моцарела
1 с.л. нарязан магданоз
4 яйца
225 г настърган кашкавал
Сол и пипер
Оставете тестото да достигне стайна температура. Обелете наденицата и запържете добре, но без да става кафява. Отстранете мазнината. Добавете моцарелата. Добавете магданоза и разбъркайте добре. Заделете 1 жълтък. Разбийте останалите яйца в отделна купа. Добавете кашкавала, солта и пипера при яйцата. Смесете ги с наденицата. Срежете тестото и разточете на 4 дълги тесни ивици. Разстелете 1/4 от сместа с наденица в центъра на всяка лента. Навийте на руло. Слепете с жълтък. Повторете. Намажете рулата с жълтък. Оставете да втаса, докато удвои обема си. Пече се на 180 градуса в продължение на 30-45 минути. Нарежете и сервирайте.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ