Регистрация

Хляб с наденица

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
05 Sep
|
Видяна:
1543
Оцени рецептата

900 г тесто

680 г пикантна наденица

225 г настъргана моцарела

1 с.л. нарязан магданоз

4 яйца

225 г настърган кашкавал

Сол и пипер

 

Оставете тестото да достигне стайна температура. Обелете наденицата и запържете добре, но без да става кафява. Отстранете мазнината. Добавете моцарелата. Добавете магданоза и разбъркайте добре. Заделете 1 жълтък. Разбийте останалите яйца в отделна купа. Добавете кашкавала, солта и пипера при яйцата. Смесете ги с наденицата. Срежете тестото и разточете на 4 дълги тесни ивици. Разстелете 1/4 от сместа с наденица в центъра на всяка лента. Навийте на руло. Слепете с жълтък. Повторете. Намажете рулата с жълтък. Оставете да втаса, докато удвои обема си. Пече се на 180 градуса в продължение на 30-45 минути. Нарежете и сервирайте.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта