Регистрация

Чеснова фокача

Автор:
violeta
|
Дата:
26 Jun
|
Видяна:
746
Оцени рецептата

1 готово тесто

Настърган пармезан

3 с.л. зехтин

3 скилидки чесън, нарязан на филийки

Едра сол (по желание)

 

Оставете тестото да втасва на топло място, докато удвои обема си, около 30-40 мин. Загрейте фурната до 225С. Притиснете тестото по дъното на кръгла тавичка. Намажете със зехтин и пъхнете филийките чесън по цялата повърхност. По желание се поръсва с едра сол. Сложете в предварително загрятата на 225С фурна, намалете огъня до 200С и печете 15-20 мин. или до златисто. Охладете и поднесете.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта