Регистрация

Черен хляб

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
25 Jun
|
Видяна:
661
Оцени рецептата

680 г ръжено брашно

450 мл топло мляко

1 ч.л. сол

15 г суха мая

 

Разтворете маята в малко топло мляко, добавете малко от брашното и оставете да втаса. Добавете останалите съставки и отново оставете да втаса, докато удвои обема си. Печете два часа на бавен огън.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта