Регистрация

Царевичен хляб с бекон

Автор:
Наталия
|
Дата:
26 Mar
|
Видяна:
592
Оцени рецептата

3/4 ч царевично брашно

1 1/2 ч вода

2 ч настърган Чедър

1 1/2 ч сурова царевица

1/4 ч масло или маргарин

2 скилидки чесън, счукан

3/4 ч.л. сол

1 ч мляко

4 яйца, разделени

10 резена бекон, запържен и натрошен

 

Смесете царевичното брашно и водата; оставете да заври и се вари 1 минута или докато се сгъсти, като се разбърква непрекъснато. Отстранете от огъня. Добавете сиренето, царевицата, маслото, чесъна и солта и се разбърква, докато сиренето се разтопи. Добавете млякото. Разбийте жълтъците с електрически миксер на средна скорост, докато се сгъстят и добавете бекона. Добавете ги при царевичната смес. Разбийте белтъците на сняг и внимателно ги обединете със сместа. Изсипете в намаслена тавичка. Печете на 160 градуса за 1 час или докато клечка за зъби, поставена в центъра излезе чиста.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта