Регистрация

Хрупкав хляб

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
16 Oct
|
Видяна:
970
Оцени рецептата

2 ч царевично брашно

1/2 ч.л. сода

1/4 ч.л. сол

1 ч мътеница

1 ч натрошена запържена сланина

 

Пресейте брашното, солта и содата заедно. Добавете млякото и сланината. Оформете хлебче и сложете в намаслена тава. Печете 30 минути. За сланината: Нарежете сланината на тънки квадрати. Запържете в сгорещено олио, докато се свие и до златисто кафяво. Отцедете върху попивателна хартия.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта