Регистрация

Хляб с чирозо

Автор:
radito
|
Дата:
22 May
|
Видяна:
663
Оцени рецептата

155 г чирозо, нарязано едро

3 ч брашно

3 с.л. настърган пармезан

2 с.л. кафява захар

4 1/2 ч.л. бакпулвер

1 ч.л. семена копър или ким

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. сода за хляб

85 г крема сирене, меко

225 г крема сирене, меко

1 ч мляко

2 яйца

1/4 ч масло или маргарин, разтопен

 

В купа, смесете брашното, пармезана, захарта, бакпулвера, семената копър, солта и содата за хляб. В друга купа, разбийте крема сиренето, докато стане гладко; постепенно добавете млякото. Разбийте с яйцата, едно по едно. Добавете маслото и чоризото. Добавете ги в брашнената смес, като се разбърква, само за да се навлажни. Изсипете тестото в намазана тавичка за хляб. Пече се на 190С във фурната за около  55 мин. Оставете да изстине в съда за 5 минути, след това извадете. Нарежете на тънки филийки и поднесете топло.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта