Регистрация

Хляб с Пеперони и сирене

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
18 Jun
|
Видяна:
706
Оцени рецептата

2 1/4 ч брашно

1 с.л. захар

1 с.л. сухо мляко

1 ч.л. сол

1/4 ч салам Пеперони, нарязан

1/4 ч сирене Проволоне, нарязано

2 ч.л. настърган пармезан

1/2 ч.л. чесън на прах

1/2 ч.л. лук на прах

1/4 ч.л. риган

1 ч.л. зехтин

3/4 ч вода

1 ч.л. суха мая

 

Поставете всички съставки (с изключение на течните и на маята) в уреда за хляб. Добавете течните съставки. Затворете капака и поставете сухата мая в отделението за мая на уреда. Натиснете старт.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта