Регистрация

Хляб с месо и чедър

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
599
Оцени рецептата

680 г телешка кайма

3/4 ч овесени ядки

1/2 ч настърган чедър

1/4 ч нарязан лук

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. семена синап

1 яйце, разбито

3/4 ч мляко

 

Смесете всички съставки. Поставете в намаслена тавичка. Пече се в предварително загрята умерена фурна (180С) за 1 час и 15 минути. Оставете да престои 5 минути преди да нарежете.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта