Регистрация

Селски царевичен хляб

Автор:
bogdanova
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
1469
Оцени рецептата

1 ч царевично брашно

1 ч универсално брашно

1 с.л. + 1 ч.л. бакпулвер

2 с.л. захар

1 ч.л. сол

1 1/2 ч мляко

2 яйца, разбити

1/2 ч нарязана на кубчета шунка

1/2 ч настърган Чедър

1/2 ч сладка чушка, нарязана на кубчета

1/4 ч нарязана червена чушка

 

Смесете сухите съставки; добавете млякото и яйцата и смесете хубаво. Добавете останалите съставки. Загрейте добре намазан чугунен тиган на 200 градуса във фурната за 3 минути или докато се сгорещи много добре. Изсипете течното тесто в подготвения съд. Печете на 215С в продължение на 30 минути или до златисто кафяво.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта