Регистрация

Селски тиквен хляб

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
18 Jun
|
Видяна:
1237
Оцени рецептата

3/4 ч мазнина

2 1/2 ч захар

4 яйца, разбити

2 ч сварена тиква

2/3 ч вода

3 1/2 ч брашно

1/2 ч.л. бакпулвер

2 ч.л. сода

1 ч.л. сол

1 ч.л. канела

1 ч.л. бахар

1 ч орехи

2/3 ч стафиди

 

Загрейте фурната до 180ºС.

Разбийте на крем мазнината, захарта и яйцата. Добавете тиквата и водата. Смесете брашното, бакпулвера, содата, солта и подправките. Разбъркайте сухите съставки бързо в течните съставки. Добавете ядките и стафидите. Изсипете в две намазани и набрашнени тави за хляб и печете в продължение на един час.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта