Регистрация

Пържен индийски хляб

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
24 Jan
|
Видяна:
1514
Оцени рецептата

1 меко тесто

2/3 ч слънчогледово олио

1/2 ч боровинки или стафиди

 

Оставете тестото да се охлади на стайна температура. Добавете боровинките и сложете тестото в купа. Охладете, докато се стегне. Когато тестото се стегне, го нарежете на тънки филийки и се запържва, докато стане със златист цвят. Сервирайте топли с кленов сироп.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта