Лучен хляб
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
3/4 чаша брашно
2 1/2 ч.л. бакпулвер
1 1/4 ч царевично брашно
1 яйце
4 с.л. разтопен маргарин (разделени)
1 ч мляко
1 с.л. италиански подправки
1/2 ч лук, нарязан на филийки
2 стръка зелен лук, нарязан, само перата
В купа, пресейте брашното и бакпулвера. Добавете царевичното брашно, разбитите яйца, 2 супени лъжици разтопен маргарин и млякото. Разбърква се, докато се смесят. Изсипете 1/3 от тестото в незалепващ съд за печене на хляб. Поръсете с италианските подправки и след това се изсипва още около 1/3 от тестото. Повторете. Запържете нарязания на филийки лук и зеления лук в 2 с.л. маргарин до златисто кафяво и ги поставете върху тестото. Печете на 200С в продължение на 30 минути или до готовност.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ