Регистрация

Лучен хляб

Автор:
bogdanova
|
Дата:
13 Dec
|
Видяна:
1246
Оцени рецептата

3/4 чаша брашно

2 1/2 ч.л. бакпулвер

1 1/4 ч царевично брашно

1 яйце

4 с.л. разтопен маргарин (разделени)

1 ч мляко

1 с.л. италиански подправки

1/2 ч лук, нарязан на филийки

2 стръка зелен лук, нарязан, само перата

 

В купа, пресейте брашното и бакпулвера. Добавете царевичното брашно, разбитите яйца, 2 супени лъжици разтопен маргарин и млякото. Разбърква се, докато се смесят. Изсипете 1/3 от тестото в незалепващ съд за печене на хляб. Поръсете с италианските подправки и след това се изсипва още около 1/3 от тестото. Повторете. Запържете нарязания на филийки лук и зеления лук в 2 с.л. маргарин до златисто кафяво и ги поставете върху тестото. Печете на 200С в продължение на 30 минути или до готовност.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта