Регистрация

Квас за тесто

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
20 Jul
|
Видяна:
657
Оцени рецептата

1 3/4 ч брашно

1 3/4 ч вода, топла

1 пакет мая

1 с.л. захар

 

Смесете всички съставки добре в стъклена, пластмасова или керамична купа. Покрийте с кърпа и се разбърква три пъти на ден в продължение на 5-10 дни, докато се отдели на гъсто кремообразно дъно и тънък сиво-жълт горен слой.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта