Регистрация

Яхния с еленско

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
08 Oct
|
Видяна:
1707
Оцени рецептата

900 г еленско месо

6 моркова

6 картофа

2 с.л. олио

1 ч.л. сос Уорчестър

1 средно голяма глава лук

2 дафинови листа

1 ч.л. сол

1 ч.л. захар

1/2 ч.л. пипер

1/2 ч.л. червен пипер

Щипка бахар

 

Запържете нарязаното на кубчета месо в олиото, добавете две чаши вода, след това останалата част от съставките. Покрийте съда и оставете да къкри за 1 1/2 часа. Махнете дафиновите листа, добавете морковите и картофите и варете още 30-45 минути или докато омекнат.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта