Регистрация

Паприкаш с еленско месо

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
09 Oct
|
Видяна:
568
Оцени рецептата

1,3 кг г еленско месо, нарязано на кубчета

75 г масло

4 средно големи глави лук

2 скилидки чесън

1 ч.л. риган

1 ч домати, нарязани на кубчета

1 ч сухо шери

2 с.л. червен пипер

1 ч заквасена сметана

1/2 ч брашно

Сол и пипер на вкус

 

В хартиена торба, поставете 1/2 ч брашно, сол и черен пипер. Оваляйте хубаво кубчетата месо. В голям тиган разтопете маслото. Когато се сгорещи, добавете кубчета месо и леко запържете. Извадете месото от съда и добавете лука, нарязани на малки кубчета, счукания чесън, ригана, доматите, виното и червения пипер. Гответе на бавен огън, покрито с капак в продължение на 15 минути. Добавете месото, върнете капака и варете до омекване, 45 минути до 1 час. Добавете заквасената сметана и поднесете.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта