Регистрация

Еленско месо в уреда за бавно готвене

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
945
Оцени рецептата

Необходими продукти:

Еленско месо

1 консерва крем-супа от гъби

1 пакет готов микс за лучена супа

1 глава лук, нарязан на тънки филийки

соев сос

сос Уорчестър

чеснова сол

универсална подправка

 

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на порции. Поставете почистеното и измито месо в уреда за бавно готвене, поръсете щедро със сос Уорчестър, соев сос, универсална подправка и чеснова сол. Добавете гъбената супа и микса за лучена супа. Разбъркайте и подредете лучените кръгчета отгоре. Покрийте и гответе на слаб огън за 6 до 8 часа.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта