Регистрация

Френски тост с орехи

Автор:
Генчев
|
Дата:
24 Apr
|
Видяна:
629
Оцени рецептата

8 яйца

1 1/2 ч мляко

3/4 ч + 1 с.л. кафява захар

2 ч.л. ванилия

8 филийки франзела, за покриване на дъното

1/2 ч маргарин

1/2 кленов сироп

3/4 ч натрошени орехи

 

Смесете яйцата, млякото, 1 с.л. кафява захар и ванилията. Изсипете половината от сместа в правоъгълна тавичка. Сложете филийките хляб отгоре, така че да покрият дъното на съда. Разпределете останалата смес върху хляба и покрийте и се съхранява в хладилник за една нощ, за да се накисне добре. В друга правоъгълна стъклена тава, разтопете маргарина, 3/4 ч кафява захар, сиропа и ядките. Покрийте с фолио и оставете в хладилника. Поставете накиснатия хляб върху сместа с орехите и се пече на 180С за 30-35 минути, докато покафенее.





Виж още от категория "Закуска"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта