Френски тост с орехи
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
8 яйца
1 1/2 ч мляко
3/4 ч + 1 с.л. кафява захар
2 ч.л. ванилия
8 филийки франзела, за покриване на дъното
1/2 ч маргарин
1/2 кленов сироп
3/4 ч натрошени орехи
Смесете яйцата, млякото, 1 с.л. кафява захар и ванилията. Изсипете половината от сместа в правоъгълна тавичка. Сложете филийките хляб отгоре, така че да покрият дъното на съда. Разпределете останалата смес върху хляба и покрийте и се съхранява в хладилник за една нощ, за да се накисне добре. В друга правоъгълна стъклена тава, разтопете маргарина, 3/4 ч кафява захар, сиропа и ядките. Покрийте с фолио и оставете в хладилника. Поставете накиснатия хляб върху сместа с орехите и се пече на 180С за 30-35 минути, докато покафенее.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ