Регистрация

Френски тост с ананас и ягодова салца

Автор:
Генчев
|
Дата:
10 Mar
|
Видяна:
1330
Оцени рецептата

За салцата с ягоди:

1 ч ягоди; разполовени

2 с.л. захар

1/4 ч настърган кокос, препечен

565 г ананас от консерва, натрошен, отцеден (заделете 3/4 ч от сока)

За тоста:

280 г хляб, нарязан на филийки

3 яйца

1 1/2 ч мляко

1 ч.л. ванилов екстракт

1/4 ч.л. сол

2 с.л. захар

3/4 ч сок от ананаса

1 с.л. масло или маргарин

 

В малка купа, смесете ягодите, ананаса, кокоса и захарта и сместа се съхранява в хладилник. Подредете филийките хляб в тава на един слой и заделете. В голяма купа разбийте яйцата, млякото, екстракта от ванилия, солта, захарта и запазения сок от ананас и сместа се изсипва върху хляба; обърнете филийките, така че да се покрият напълно. Покрийте и се съхранява в хладилник за една нощ или докато цялата течност се абсорбира. В голям тиган на умерен огън, разтопете 1 супена лъжица масло или маргарин. Изпържете филийките една по една от двете страни до златисто. Поднесете със салцата. 





Виж още от категория "Закуска"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта