Регистрация

Тортили с рачешко

Автор:
Весела Лилкова
|
Дата:
29 Jun
|
Видяна:
935
Оцени рецептата

225 г рачешко месо

1/2 ч зелен лук, нарязан на филийки

1 с.л. масло или маргарин

1/2 ч заквасена сметана

1/2 ч сирене, натрошено

395 г артишок от консерва, отцеден и нарязан на четвъртинки

10 брашнени тортили

4 с.л. масло или маргарин

 

Задушете рачешкото с лука и 1 с.л. маргарин на умерен огън, като разбърквате често, до омекване на лука. Прибавете заквасената сметана, сиренето и артишока. Изсипете част от сместа в края на всяка тортия. Навийте на руло и забодете с клечки за зъби. Загрейте 2 с.л. маргарин в тиган на умерен огън. Запържете тортилите, като обръщате често, до златисто - около 5 мин. Поднесете с доматен сос.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта