Регистрация

Пържоли от алигатор

Автор:
benito
|
Дата:
09 May
|
Видяна:
1763
Оцени рецептата

4 пържоли от опашката на алигатор, с 2 см дебелина

Мляко за мариноване

1/2 ч.л. прясно смлян черен пипер

1/4 ч.л. лют червен пипер

1 с.л. розмарин

Червен пипер на люспи

 

Сложете млякото в дълбока купа, добавете пипера на люспи и розмарина. Овкусете месото с черен и лют червен пипер. Сложете месото в купа, добавете млякото, така че да покрие месото. Оставете да се маринова 3-4 часа. Извадете месото от маринатата, изхвърлете маринатата. Подсушете месото. Овкусете, ако е необходимо, с черен и червен пипер. Добавете сол на вкус, ако е необходимо. Намажете със зехтин, за да не залепване и изпечете върху горещи въглени или на умерен огън на скарата за около 10 минути от всяка страна, като намажете с олио отново, когато обърнете.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта