Регистрация

Свинско барбекю

Автор:
Силвето
|
Дата:
08 Jun
|
Видяна:
949
Оцени рецептата

1/4 ч соев сос

2 с.л. сухо червено вино

1 с.л. кафява захар

1 с.л. мед

2 ч.л. червен оцветител за храна, по желание

1/2 ч.л. смляна канела

1 зелен лук; нарязан на половинки

1 скилидка чесън, счукан

2 свински пържоли, филе

 

Смесете соевия сос, виното, захарта, меда, оцветителя, канелата, чесъна и лука в голяма купа. Добавете свинското и завъртете, така че да се покрие хубаво. Покрийте и се съхранява в хладилник за 1 час или за през нощта, като обръщате месото от време на време. Отцедете, заделете маринатата. Сложете месото върху решетка в тава за печене. Пече се в предварително загрята на 180С фурна, като обръщате и мажете често със запазената марината до готовност за около 45 минути. Извадете от фурната и охладете. Нарежете на диагонални филийки.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта