Регистрация

Телешки шишчета с вино

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
26 Aug
|
Видяна:
880
Оцени рецептата

2 големи телешки стека

1 ч сухо бяло вино

1/2 ч соев сос

1 1/2 ч нарязан ситно лук

1/4 ч.л. чесън; счукан

2 с.л. лимонов сок

2 с.л. кафява захар или мед

300 мл пилешки бульон

1 парче джинджифил, счукан

 

Нарежете месото на ленти. Поставете в голяма купа. Смесете виното, соевия сос, лука, чесъна, лимоновия сок, кафявата захар, бульона и джинджифила. Изсипете върху месото и се маринова 1 час, като обърнете три или четири пъти. Набодете на шишчета и изпечете на скарата до желаната готовност.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта