Студен сандвич с пуешко
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Студен сандвич с пуешко
4 ч.л. обикновено кисело мляко
8 филийки ръжен хляб
225 г пуешки гърди, сварени и нарязани на тънки филийки
1 1/3 ч сладко-кисело червено зеле; отцедено
За сладко-киселото червено зеле:
450 г червено зеле, накъсано
1/2 ч ябълков оцет
1/2 ч вода
2 с.л. маргарин
1/2 ч.л. сол
2 с.л. захар
За сандвичите: Намажете една чаена лъжичка кисело мляко на всеки 4 филийки ръжен хляб. Разпределете филийките пуешко върху хляба. Изсипете по 1/3 от сладко-киселото зеле върху всеки сандвич и покрийте с останалия хляб.
За сладко-киселото червено зеле: Поставете зелето, оцета, водата, маргарина и солта в дълбока тенджера. Покрийте и варете около 15 минути или докато поомекне, като повдигате и обръщате с голяма вилица два или три пъти. Отстранете от огъня. Добавете захарта, като отново повдигате и разбърквате соса. Отцедете течността.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ