Регистрация

Свински пържоли на скара в специален сос

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
09 May
|
Видяна:
1208
Оцени рецептата

2 с.л. зехтин

1 малка глава лук; наситнен

3 големи скилидки чесън, сукан

1 ч.л. кимион, смлян

1/4 ч.л. червен пипер, смлян

1 ч кетчуп

1/2 ч малцов оцет

1/4 ч соев сос

1/4 ч кафява захар

2 с.л. сос Уорчестър

1/4 ч.л. течен пушек

6 свински пържоли

 

  1. Сгорещете зехтина в тенджера на умерен огън. Добавете лука, чесъна, кимиона и червения пипер. Запържете, като се разбърква често, докато лукът омекне; 5 минути. Добавете всички останали съставки, с изключение на свинските пържоли. Гответе соса внимателно, като се разбърква често, докато леко се сгъсти, около 10 минути.
  2.  Изпечете пържолите на скарата, като обърнете веднъж, до готовност, 6 до 7 минути от всяка страна. Намажете със соса около 5 минути преди да свалите от огъня.




Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта