Регистрация

Свински медальони на скара с чесън, розмарин и аспержи

Автор:
Юлия
|
Дата:
09 May
|
Видяна:
1198
Оцени рецептата

1 свинско филе - нарязано на медальони

2 скилидки чесън - нарязани на парчета

1 чаена лъжичка натрошен и нарязан розмарин

10 аспержи

вода

 

Почистете свинското филе от мазнините, а след това го нарежете на медальони. Направете малки прорези във всеки медальон с остър нож, а след това пъхнете парче чесън във всяка цепнатина. Поръсете с малко розмарин и изпечете на скара. Междувременно, сложете аспержите да се задушат на пара до омекване и поднесете с готовото месо.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта