Регистрация

Ребърца със сос

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
09 May
|
Видяна:
853
Оцени рецептата

2 кг ребърца

За соса за барбекю:

2 ч маргарин или масло

1 ч ябълков оцет

1 ч кетчуп

170 г паста от хрян

6 лайма и лимона (сокът)

1 ч.л. сол

1 с.л. сос Уорчестър

1 ч.л. лют сос

 

На соса: В тенджера разтопете маргарина или маслото на бавен огън. Добавете оцета, кетчупа, хряна, лимоновия или сока от лайм, солта, соса Уорчестър и черния пипер. Оставете да къкри открито 20 до 25 минути. Намажете ребърцата по време на печене, като обръщате, до готовност.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта