Регистрация

Ребърца на скара по китайски

Автор:
hodjeva
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
757
Оцени рецептата

3 кг свински ребърца

1 ч.л. сол

3/4 ч.л. мононатриев глутамат

1 1/2 ч.л. червен пипер

3/4 ч.л. смляна куркума

1/4 ч.л. семена от целина

3 с.л. кафява захар

1/4 ч.л. семена синап

 

Намажете ребърцата хубаво със смес от подправките. Оставете да престои на стайна температура в продължение на 1-2 часа. Подредете ребрата с краищата надолу върху грила. Изпечете до готовност. Намажете ребрата с китайски барбекю сос по време на последните няколко минути на готвене, след това поднесете с останалия сос.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта