Регистрация

Ребра с горчичен сос

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
02 Jul
|
Видяна:
1029
Оцени рецептата

4,5 кг свински ребра

1 ч сол

1 ч кимион

1 ч черен пипер

1/3 ч лют червен пипер

1/3 ч нарязан ситно чесън

1 ч кафява захар

1/3 ч смлян хрян

1/3 ч жълта горчица

1/4 ч бяло вино

1 ч мед

 

За сухите подправки: Смесете солта, кимиона, черния пипер и лютия червен пипер и разбъркайте добре. Втрийте сместа по цялата повърхност на ребрата. За креолската горчица: Смесете хряна, горчицата и бялото вино.

За горчичения сос: Смесете счукания чесън, кафявата захар и креолската горчица в купа и разбъркайте добре. Изпечете ребрата на скарата, като глазирате с горчичения сос по време на печене. Обърнете на няколко пъти, за да не изгарят, като мажете отново със соса. Глазирайте ребрата с мед почти накрая на времето за готвене (около 15 мин.)





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта