Регистрация

Пъстърва на барбекю

Автор:
тодорова
|
Дата:
17 Jul
|
Видяна:
1228
Оцени рецептата

1 цяла пъстърва

брашно

Царевично олио

Сол и пипер (на вкус)

Сос Табаско

 

Измийте и подсушете рибата. Направете паста от брашното и царевичното олио, подправено със сол, черен пипер и табаско. Покрийте рибата с тънък слой от пастата. Изпечете на умерено гореща скара до готовност. Обърнете веднъж.

 





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта