Пуешко на скара с три соса
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
510 г пуешко филе
3 лайма
100 г леко лют салам пеперони, нарязан на филийки
2 царевични кочана
2 с.л. зехтин
1/2 с.л. чили на прах
Сос 1:
50 мл подсладена сметана
1 банан, мек, намачкан на каша
Къри
Сол
Пипер
Сос 2:
100 г синьо сирене, натрошено
100 мл кисело мляко
Пипер
Сос 3:
100 мл подсладена сметана
50 г конфитюр от червени боровинки, намачкани
Хрян на вкус
Смесете сока от един лайм със зехтина и чилито на прах. Нарежете филетата на кубчета. Нарежете останалия лайм на тънки филийки. Срежете всеки кочан царевица наполовина. Набодете, като редувате, на шишчета и изпечете за около 10-15 мин. на скарата. За сосовете, смесват всички продукти заедно и се поставят в купички за поднасяне с шишчетата.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ