Регистрация

Пилешко по полинезийски

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
09 May
|
Видяна:
1058
Оцени рецептата

1 с.л. кафява захар

1/4 ч.л. джинджифил

1/8 ч.л. чесън на прах

4 пилешки гърди, обезкостени

226 г филийки ананас, отцедени

4 ч.л. кокос

 

В малка купа смесете соевия сос, кафявата захар, джинджифила и чесъна на прах и се разбърква добре. Сложете пилешкото в чиния. Намажете двете страни на всяка гърда с половината смес със соев сос. Покрийте и оставете да престои 15 минути на стайна температура, за да се маринова. Сгорещете скарата. Когато сте готови да печете, намажете скарата с масло. Сложете месото и гответе 8-10 минути или докато омекне, като обърнете веднъж. Покрийте с ананас по време на последните няколко минути на печене. Сервира се поръсено с кокос.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта