Пилешко по полинезийски
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 с.л. кафява захар
1/4 ч.л. джинджифил
1/8 ч.л. чесън на прах
4 пилешки гърди, обезкостени
226 г филийки ананас, отцедени
4 ч.л. кокос
В малка купа смесете соевия сос, кафявата захар, джинджифила и чесъна на прах и се разбърква добре. Сложете пилешкото в чиния. Намажете двете страни на всяка гърда с половината смес със соев сос. Покрийте и оставете да престои 15 минути на стайна температура, за да се маринова. Сгорещете скарата. Когато сте готови да печете, намажете скарата с масло. Сложете месото и гответе 8-10 минути или докато омекне, като обърнете веднъж. Покрийте с ананас по време на последните няколко минути на печене. Сервира се поръсено с кокос.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ