Регистрация

Пилешки гърди с естрагон на скара

Автор:
петя добрева
|
Дата:
01 Oct
|
Видяна:
858
Оцени рецептата

2 ч.л. дижонска горчица

4 пилешки гърди без кожа и кости

1/4 ч.л. пипер

1/3 ч масло или маргарин, разтопен

2 ч.л. лимонов сок

2 ч.л. смлян пресен естрагон

1/2 ч.л. сушен риган

1/2 ч.л. чеснова сол

Намажете с горчица пилешкото от двете страни, поръсва се с черен пипер. Покрийте и охладете за най-малко 2 часа. Комбинирайте маслото, лимоновия сок, естрагона и чесновата сол. Изпечете месото на скара до готовност, като мажете с маслената смес през последните 3-5 минути.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта