Регистрация

Печена пъстърва с кайсиева салца

Автор:
тодорова
|
Дата:
09 Dec
|
Видяна:
889
Оцени рецептата

4 филета пъстърва по 170 г

1 ч пресни кайсии, нарязани на кубчета

1 малко авокадо, нарязано

3/4 ч пресен ананас, нарязан

1/4 ч червени чушки, нарязани на кубчета

1 1/4 с.л. лимонов сок

1 ч.л. кориандър, ситно нарязан

Смлян пипер (на вкус)

 

В средно голяма купа смесете кайсиите, ананаса, авокадото и червените чушки. Поръсете с лимоновия сок и кориандъра и оставете в хладилника. Изпечете пъстървата на скара, намазана с малко олио, в продължение на 2 минути. Обърнете и печете още 2 мин. или докато стане непрозрачно месото. Покрийте със салцата и поднесете веднага. 





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта