Регистрация

Печен френски тост

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
12 Feb
|
Видяна:
865
Оцени рецептата

8 филийки бял хляб

340 мл евапорирано мляко

4 яйца

1/4 ч кафява захар

1 ч.л. ванилов екстракт

3/4 ч.л. смляна канела

 

Намажете леко с олио тава за печене. Подредете хлебните филийки по дъното. Смесете всички останали съставки и разбъркайте добре с телена бъркалка. Изсипете сместа равномерно върху хляба. Покрийте и охладете за няколко часа или за през нощта. Включете фурната на 180С. Извадете хляба от хладилника и намажете с малко олио. Пече се в продължение на 30-35 минути или докато леко покафенее. Сервирайте с горещ сироп от клен, пудра захар и канела.





Виж още от категория "Закуска"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта